Homosexuella!

Homosexuella. Jag har länge haft "homofobi" och jag vet inte varför. Är inte uppväxt med den synen på homosexuella utan jag tror att jag bara varit okunnig. För vem är jag att säga att kärlek är fel? För så länge det är kärlek är det ju helt underbart . Så hur kan vi heterosexuella säga att det är fel att vara homosexuell, bisexuell eller transexuell?  

Jag såg på geygalan och då fick jag en helt annan syn på saken.
Vi människor pratar om fred och kärlek på jorden och när människor verkligen älskar varandra är det helt fel eftersom man är kär i samma kön!
Det är tråkigt när människor dömer andra för att dom älskar och det har även jag gjort, men jag har alltid tycket ändå att dom homosexuella ska få gifta sig och ska få adoptera!
För i Bibeln står det en massa om kärlek och vad det än är för kärlek så är det ändå samma kärlek.
Man ska få vara kär i vem man vill och man ska få kunna gifta sig med vem man vill.

Det är härligt att det finns människor som vågar komma ut med att dom är homosexuella och det är helt underbart att det finns föräldrar som stöttar sina barn i deras känslor, men jag kan inte förstå dom föräldrarna som väljer bort sina barn bara för att dom är homosexuella. Det är ju era barn, ursäkta språket, för i helvete!!!
Vi kommer aldrig att förstå hur svårt det är för dom som berättar för sina nära och kära!!

För vilka är vi att säga att detta är fel? Vilka är vi som säger att kärleken är fel?

Kärleken är rätt så länge man är lycklig och då spelar det ingen roll om man är man och kvinna, kvinna och kvinna eller man och man!


Ha det bra så länge
Mysbyxantheone

"kommentera gärna"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Melodifestivalen - ett skämt eller helt seriöst?

Ojojoj.. Nu har sverige gjort det igen! Kan inte fatta att vi alltid skickar sånt som bara små flickor gillar..

Eric Saade är det väl inge fel på, men låten? Alltså jag har hört många låtar med honom och den här låten var ju helt värdelös. Vad hade den för innebörd? Att man måste vara populär för att få den man gillar? Jag fattar ingenting. Jag håller helt och hållet med Alexander Rydback att svenska melodifestivalen har alldeles för mycket glitter och skit.

Vart är alla låtar som har någon mening i sig? Jo, dom är det nästan ingen som röstar på.

Kan slå vad om att alla 14åriga små flickor fyllt på sina mobiler och ringt upp var enda krona på Eric Saade och tack vare det har vi nu skickat detta bidrag.

Det enda jag hoppas är att sverige får vara med i den riktiga tävlingen i år i alla fall, men blir det inte så blir jag fan förbannad eftersom vi har ju ingen chans om vi inte tar oss vidare dit.

Vad tycker alla som läser min blogg om detta?
Var det rätt låt som vann, om inte säg vilken ni skulle ha velat sett i Tyskland?

Kram på er så länge
Mysbyxantheone <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()